Uppsala.

I går åkte vi då flyg från hemstaden Kiruna till Västerås för att titta på visningen och de gick jätte bra. När vi kom till stockholm arlanda tog vi bussen till Västerås oc när vi kom dit kom mäklaren upp och hämtade oss. Han visade oss lägenheten och vi blev ännu kärare än vi varit hemma när vi tittade på bilder på den. Efteråt var han jätte snäll och körde oss runt stan och visade oss runt, de såg jätte fint ut och större än lilla Kiruna haha : ). Han släppte av oss vid bussplatsen och vi skakade hand och tackade.

Medans vi satt och väntade pratade vi om lägenheten och vad som händer sen när vi har flyttat till västerås, vi båda var överens om att vi kommer ta den om de inte blir allt för hög budgivning sen om de ens blir de. Bussen kom och vi åkte till uppsala till min syster. Jag var förväntansfull att träffa henne och hennes familj eftersom att jag inte har träffat dom på 1 år. Bussturen kändes som en evighet men de var de värt. När vi kom fram till min systers hus var jag så glad över att vara där att jag inte kunde sluta le. : ). Vi steg in och kramade alla speciellt min systers dotter Freja som är 8 år ung. Moster hade ju saknat henne sååå mycket<3.

Idag var vi och åt på resturang jag tog en pasta med oxfile, mmm smaskens var de. De var jätte trevligt och vi satt och pratade om utomlandsresor och om västerås och om lite dittan och dattan.

Nu sitter jag här och väntar på att jazzuzin har blivit fyld på vatten, de ska bli så skööönt att få slappna av och fundera lite på flytten som sker snart och på framtiden med älsklingen.

På måndag kommer min bästa kompis Ulrika till Uppsala från bollnäs så att hon kan följa med till västerås och titta på lägenheten en gång till, sen skriver jag och Micke anntagligen på kontraktet : ). Flytten sker den 15 juli mest troligt. De ska bli så spännande att flytta men också sorgset att lämna min familj som bor kvar i Kiruna, tur att jag har nära till min syster som bor i Uppsala och till några kompisar i bollnäs. De känns som en otrolig lättnad av ha dom nära i alla fal. Nu ska jag gå och bada i jaquzzin jag skriver senare kanske / Kram


De kommer komma upp lite bilder här i morgon!

Visning i morgon : )



Klockan är 20 minuter över 12 på natten och gissa vad, jag kan inte somna, och gissa varför... Jo för i morgon ska jag och min Älskling åka flyg till Västerås för att titta på visning av en skit fin lägenhet bara 10 till 15 minuters bilfärd till stan, bra så att jag inte har långt till att shoppa sen när vi flyttar in om vi får lägenheten. Jag hoppas verkligen vi får lägenheten : ) Håll tummarna för mig va?. Lägenheten är en 3a med stor ballkong som kan has som extra rum t.o.m. Ballkongen är inglasad med fönster som går från golv till tak snyggt va?.

Vi hittade lägenheten på hemnet.se en skit bra sida för dom som söker hus eller bostadrätter t.x.e. Vi hittade lägenheten i dag och de var bra pris på den så vi ringde direkt och sa att vi kommer nästa dag. Mäklaren ska hämta upp oss på busstation sen (lyx) hehe så vi kommer komma först på visningen vilket ger oss mycket större chans att få lägenheten. Jag tror de kommer gå jätte bra faktiskt och om de går bra så kommer vi flytta in 15 juli om jag kommer ihåg rätt. De kom väldigt plötsligt för oss att vi kanske redan ska flytta då men som sakt så var priset på lägenheten väldigt bra och då tog vi chansen. Vi beställde direkt flygbiljetter och i morgon eller nja idag kan man nog säga eftersom att klockan är efter 12, ja men i alla fal idag åker vi klockan halv 12 till västerås : ). De ska bli jätte spännande och kul. Vi ska sova hos min syrra som bor i Uppsala i 10 dagar så vi får ju lite semester på köpet också hehe ; ). Jag ska skriva så mycket på bloggen som jag kan så jag försvinner inte fortsätt titta in på min blogg.

Jag kommer sätta ut lite bilder här sen när jag kommer hem så håll utkik :). HÅLL TUMMARNA NU VA??!! / Kram och godnatt<3

Veckans boktips! (Såld)

Såld är en skrämmande,gripande och sann berättelse om en ung flicka som drömmer om ett bättre liv men i stället blir ett offer för trafficking.

Natasja växer upp på den fattiga landsbygden i Ryssland men vägrar förlika sig med den tröstlösa tillvaron i byn. Sjutton år gammal flyttar hon till sankt Petersburg för att studera - men kommer inte in på högskolan.

Utan någonstans att ta vägen lockas hon av ett till synes oemotståndligt erbjudande om ett jobb som barnflicka i Sverige. Fast de hon tror är en biljett till frihet och rikedom visar sig bli en värre mardröm än hon kunnat föreställa sig.

Gång på gång säljs hon till olika män men trots att hon sakta bryts ner vägrar Natasja in i de sista att ge upp. I all tysthet börjar hon planera sin flykt...


I såld berättar hon om hur hon mot alla odds lyckades bli fri.

 

 

Min kommentar om boken nedanför!

Den här boken får en att bli både äcklad och förbannad på hur sadistiska och elaka människor kan vara. Boken får en verkligen att ändra uppfattning om Sverige och inse att även Sverige inte är så gudomligt och bra alltid. Boken är väldigt bra och jag sträckläste igenom hela boken så bra var den och några tårar fälldes av hur grymma människor kan vara mot en försvarslös ung kvinna. Det är så sorligt att unga flickor utsätts för sånt här, misshandel och våldtäckter. En väldigt stark och gripande bok med mycket känslor!
Men jag tycker faktiskt ni ska gå raka vägen till biblioteket redan imorgon och låna den!! Läs den! Varning mot känsliga människor!

 

Kommentera gärna om du har läst boken och skriv vad du tycker om den!

Heta strandväskor,solbrillor, hattar och strandskor!


Mina favoriter är ettan och tvåan längst upp!

vilka eller vilken är din favorit av dom här strandväskorna? Komentera nu!!

 

Solbrillor behövs!!


Här är några solbrillor jag tycker var ganska snygga : ) Vad tycker du ?

Hjärtsolbrillorna haha skulle aldrig själv ha använt dom men visst är dom ganska coola? Skulle du ha använt dom eller har du redan sådan?

 


Gör din blogg känd!! Klicka och titta på nån av länkarna!

Blogglista.se Shopping och Mode reggad på commo.se Bloggparaden Mode & design bloggar Topplista Rösta på mig

Sommarklänningar!


Jag har verkligen försökt hitta ett stort utbud av strandklänningar till er men de här var dom få jag hittade tyvärr. Hoppas ni gillar dom i alla fall! Jag tycker personligen om den orange svarta i mitten är snyggast till stranden,

vad tycker du?


Självklart behöver du inte ha just en strandklänning på stranden utan du kan ju ta en vanlig sommar klänning eller ett par shorts med linne eller nått de går ju hur bra som helst!

 

Vilken klänning tycker du är finast till stranden?

 

Tryck på den här länken nedanför om du gillar min blogg : )!

Blogglista.se

Bröstförstoring..



När jag fyller arton har jag bestämt mig för att göra en bröstförstoring! Jag vill inte ha jätte bomber som till exempel Kissie hehe men jag vill ha stora som gör att uringningen blir lite snyggare och som gör att jag känner mig snygg. Jag vill ha ett par bröst som passar min kurviga figur perfekt och som inte är för småa eller för stora! Längtar till jag fyller 18 !


Lite mindre bröst än vad Heidi montag hade på den bilden vill jag ha! Tycker du dom är snygga? Komentera!!


Faktiskt tycker jag att små bröst är jätte fint mycket finare än för stora! Men ändå tycker jag att de ser konstigt ut på mig, inte för att jag har minimala!Jag tycker att man ska behålla sina bröst även om dom är små de är faktiskt fint! Men för mig blir de ändå förstoring!


Är de bara jag som tycker att Kissies bröst är alldeles för stora för hennes kropp? Komentera

Shopping och Mode

 

 


webvoter-omröstning
Vad tycker du om bröstförstoringar?

Bryr mig inte!
De är bara Bimbos som gör sånt!
De är okej ifal man inte överdriver!
Jag tycker de är okej i fal man har jätte små brös
Jag tycker de är Okej!
Tycker inte om de!
Vill själv göra en!

Se resultat
webvoter-omröstning
Vad tycker du är snyggast stora eller små?

Små
Stora

Se resultat
webvoter-omröstning
Äkta eller silikon? vad är snyggast?

Silikon
Äkta

Se resultat
webvoter-omröstning
Vad har du för storlek på brösten?

A
B
C
D
E
F
Mindre
Större

Se resultat

Mina mål innan år 2011 exploderar ut i fyrverkerier!

1. Gå ner till 55 kg!

2. Flytta till en 3 med stora rum och stor inglasad ballkong med plats för minibar och sådant. Med pojkvännen såklart!

3. Renovera lägenheten som vi vill att de ska se ut (Kostnad för renovering ungefär 250 000 kr) Kostnad för lägenhet högst 170 000 kr. He has the money!

4.Nya boobs!

5. Shoppa massor av nya skor,kläder,väskor allt till min nya garderob!

6. Förlova mig någon gång vid nyår eller jul med Älsklingen ;) Vet inte när, han ska överaska mig men vi har pratat väldigt mycket om de.

7. Resa utomlands till ett partyställe med tjejkompisarna!

8. Resa utomlands med pojkvännen.

9. Skaffa en hund kanske !

10. Komma in på realgymnasiet i västerås stylist programmet!

 

De var allt, höga mål va? haha men de ska fixas!!!


Shoes is a girls BEST friend!

Ända sedan jag fyllde 15 år har min passion till skor vuxit och nu 2 år efter så har jag blivit besatt av att köpa och köpa och köpa fler och fler skor. Jag kan inte gå och köpa ett par utan de slutar alltid med två eller tre par skor och tro mig de blir dyrt i längden men jag skulle aldrig köpa ett par skor som kostar för mycket då håller jag mig. De är först förra året och de här året som jag har börjat köpa mycket skor, för några dagar sen var jag och köpte tre par skor från Dojjan och jag älskar dom, ser fram i mot att använda dom i sommar : )


Här kommer bilder på mina nya fina skor som jag köpte för några dagar sen : )!


Komentera gärna vad ni tycker om skorna och vilka ni tycker är snyggast!

 


 


Dom här skorna köpte jag för några dagar sen + 2 par skor till som jag ska lägga upp här nedanför. Jag köpte dom här på Dojjan kostade 500 kr ungefär vilket inte är så farligt och märket som ligger bakom dom här ursnygga vita,somriga skorna är ännu en gång märket Duffy. Har inte hunnit gå i dom ännu men jag har testat lite att gå i dom och de känns bekvämt. Så ni som tycker dom är snygga kika in på skoaffären Dojjan och dra kortet ;)!




NEW!! <3

De här är ett par alldeles nya skor som jag köpte från Dojjan och dom kostade kring 400 kr. Märket Duffy ligger bakom dom som många av mina andra skor : ).

 

Dom är sköna att gå i enligt mig och dom passar perfekt nu till sommaren när man vill kunna gå långsträckor utan att få skav sår hela foten hehe..





Nya!! : ) SÅ GRYMT JÄKLA SNYGGA PÅ !! Lätta att gå i också! Köpt från dojjan!



 

 

webvoter-omröstning
Vilket par tycker du är snyggast?

svart vita med snörning.
Vita högklackade
Vita platta

Se resultat

Nu är sommaren hääär!!!


 

 

webvoter-omröstning
Vilket badplagg tycker DU är snyggast?

1
10
11
12
13
14
15
2
3
4
5
6
7
8
9

Se resultat

 


Min favorit är definitivt nummer 1!!



10. 349 .-

11- 349:-

12. 349:-

 

 


10 saker man ska ha med till stranden!


1.Badkläder!

2. Strandklänning, kjol/linne!

3.Solskydd!

4.Handduk!

5.Filt!

6.Solglasögon!

7.Nånting att dricka!

8,Fika!

9.Sandaler

0ch viktigast av allt dina nära och kära!

 

 

 

Här har jag kämpat med att hitta dom allra snyggaste badkläderna för att tillfredställa er och för att hjälpa er hitta den bästa och snyggaste outfiten till stranden.


Tyvärr kommer jag inte få njutning av att använda nån av dom här pågrund av att jag varit lat med tränningen har du varit lat ?!

 

 


Lite fakta om mig!



Jag är då Amira, bor i en äcklig liten håla vid namn Kiruna. Jag är 17 år inte singel och trött på livet i Kiruna, vill härifrån så fort jag får chansen, blir väl efter sommaren nån gång så Västerås Hera I come. Har varit tillsammans med min nuvarande pojkvänn i över 1 och ett halv år och planerar inte att lämna honom dom närmaste 75 åren,Love him too much <3

Vill flytta till Västerås för att gå stylist utbildning, ja ni vet hår,smink,spa och sådant. Har drömt om att bli en stylist ända sedan flera år tillbaka och snart blir väl min dröm sann får jag hoppas. Ni kommer få se mycket före efter bilder på sminkningar och styling av hår,kläder och sådant på mina kompis modeller.. för de mesta.

Självklart har jag andra drömmar också som att få jobba med att inreda hus och lägenheter. Jag är väldigt duktig på de och ni kommer garanterat få se rum jag inrett däribland mitt och min pojkvänns hem som jag ska inreda med kärlek. En annan dröm är att bli skådespelerska har ingen aning om jag är bra på de men funderar på att börja gå teater när jag har fått ordning lite på livet.

Jag gillar att läsa böcker så boktips kommer också komma ut här på bloggen. Jag älskar att titta film så filmtips kommer med och spel tips.

Älskar mat, alldeles för mycket de senaste åren så nu har jag börjat träna och äta regelbundet och nyttigt. 55 kg here I come : ) Mina mat recept ska jag ju självklart lägga ut här och även matrecept som inte är mina egna men som ni kanske har missat.


Personligheten


Jag är en väldigt ärlig och omtänksam tjej. Jag är rolig och oftast glad och positiv. Min humor är så dålig att den blir bra har jag hört haha. Skrattar alltid åt mina egna skämt (Ja, jag vet). Jag är generös och gillar att dela med mig av de jag har. Jag älskar att hitta på nya spännande saker (Tyvärr går de inte att göra de när man bor i kiruna : /. ) Jag är en väldigt social tjej och älskar att träffa nya människor och älskar att ha folk om kring mig helst hela tiden haha. I skolarbeten och sånt gillar jag att jobba självständigt tycker de är skönast att få bestämma allt själv. Jag är väldigt envis och har hett temprament och är lat av mig också men de ska vi inte gå närmare in på haha. De var min personlighet de : ).


Intressen


Jag gillar mycket men här är en del saker.

Streetdance, rita manga, sjunga, skriva låtar, dikter och bloggar som ni lär märka, vill börja teater också men man får ju se, Titta film : )fotografera , vara med mina vänner, festa, boxning, styrke och konditions träning, datorn, shoppa så klart om man har pengar haha ; ), sminka andra, massera, laga mat, klippa hår, och läsa. : )




Det här är min blogg! Gilla den, gilla den inte!

RSS 2.0